Ocna Mures Cehia transport persoane

Transport persoane Ocna Mures Cehia

0756833674   0762280240

Plecarea din Ocna Mures va fi  in jurul orei 9.00 catre urmatoarele destinatii:Brno,Praga,

AlexEuroTour va ofera servicii de transport persoane Ocna Mures Cehia la preturi rezonabile.

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

Transport persoane Ocna Mures Cehia

Colaboram pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara .

Transport persoane Cehia Ocna Mures de la gara cu plecari zilnice

Rezerva bilet  telefonic si ai anulare gratuita, preturi fara concurenta si plata la plecare.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

Pretul biletului Ocna Mures Cehia il aflati sunand la numerele afisate.

Preturi transport copii

Copii intre 0-2 tinut in brate -gratuit.

Copii intre 0-2 cu loc 70 e.

Copii intre 2-10 -70 e

Copii intre 10-14 -100e

Copii de la 14 ani pret intreg

De asemenea, în continuare este important ca toți să respectăm indicațiile sugerate de autorități în ceea ce privește prevenirea răspândirii COVID-19.

Transport cu microbuze Ocna Mures Cehia zilnic

catre urmatoarele destinatii:Brno,Praga,

Curse regulate de transport persoane Ocna Mures Cehia cu plecari zilnice atat din tara cat si din afara, cu bilete ieftine.

Bilet microbuz Ocna Mures Cehia

In cazul inscrierilor anterioare datei de calatorie veti obtine tichetele de rezervare si informatii referitoare la traseu, statii si orar de la agentiile noastre. Distribuirea locurilor in autocarele noastre se face in functie de ordinea rezervarii.

Va rugam sa anuntati orice amanare sau renuntare la calatorie cu cel putin 24 de ore inainte de data plecarii.

Calatorul trebuie sa respecte Conditiile Generale de Transport, parte integranta a contractului de transport. Conditiile sunt afisate la sediul agentiilor vanzatoare si pot fi obtinute gratuit, la cerere, la eliberarea biletului de calatorie. In caz de litigiu, calatorul nu poate invoca necunoasterea clauzelor contractului de transport.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Ocna Mures Cehia

Plecari din Ocna Mures catre Cehia cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.Cehia este o țară fără ieșire la mare, aflată în Europa Centrală.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Ocna Mures Cehia, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari