Informatii/rezervari la:

+40 762 280 240
+40 756 833 674
Sună si Rezervă

Oradea Cehia transport persoane

Transport  persoane Oradea Cehia si retur  zilnic

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul -Brno – Praga-Pardubice.Transport persoane Oradea Cehia – Specializati in transport persoane Oradea Cehia , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

 

Transport  persoane Oradea Cehia

Transport  persoane Oradea Cehia

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Oradea Cehia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Plecarile pt cursa Oradea Cehia sunt de la– Gara – 17:30

.Preluarile de persoane din Cehia pentru Oradea se fac de la gara

Reduceri si avantaje pentru transport persoane

-Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.-In pretul biletului pt transport persoane Oradea  Cehia si retur sunt incluse 40 kg bagaj.–In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.-Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.-Serviciile de transport persoane  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Cehia   este o țară fără ieșire la mare, aflată în Europa Centrală. Ea se învecinează cu Polonia la nord, cu Germania la vest, cu Austria la sud și cu Slovacia la est.

   Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA –> GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

Transport persoane Romania Cehia presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea  AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara

 

Telefon Rezervari

0762280240/ 0756833674

Rezervari