Ploiesti Cehia transport persoane

Transport persoane Ploiesti Cehia si retur

0756833674   0762280240

AlexEuroTour va ofera servicii de transport persoane Ploiesti Cehia la preturi rezonabile. Autocarele si microbuzele pentru transport persoane Ploiesti Cehia si retur, te transporta rapid, in siguranta si confort din Ploiesti spre Cehia , avem nevoie doar de numele localitatii dorite.Transportul de persoane are un maxim profesionalism si siguranta deplina..

 

 

Program plecari – autocare si microbuze transport persoane Ploiesti Cehia

Transport persoane Cehia Ploiesti de la gara cu plecari zilnice

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Curse dus intors Ploiesti Cehia cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Cehia persoanele se preiau de la gara si se transporta rapid in siguranta si confort in Ploiesti Romania

 

Program autocare si microbuze Ploiesti Cehia zilnic

Bilet autocar/microbuz Ploiesti Cehia si Cehia Ploiesti cu plecare in fiecare zi

Pretul biletului Ploiesti Cehia il aflati sunand la numerele afisate.

AlexEuroTour aplica reduceri de 10% pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat si-20% pentru copiii 1-10ani.

Transport persoane Ploiesti Cehia – Curse autocar

Oferim servicii de transport international Ploiesti Cehia de o calitate ireprosabila.Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente, la cele mai inalte standarde de siguranta, asigurate de microbuze moderne 8+1 locuri prin curse saptamanale la cele mai accesibile preturi

Transport cu microbuze Ploiesti Cehia zilnic

catre urmatoarele destinatii:Brno,Praga,Pardubice,Plzen

Curse regulate de transport persoane Ploiesti Cehia cu plecari zilnice atat din tara cat si din afara,

Curse microbuz Ploiesti Cehia

Cele doua curse de transport persoane Ploiesti Cehia si Cehia Ploiesti, puse la dispozitia turistilor si a persoanelor aflate in interes de serviciu se realizeaza prin trasee sigure intre cele mai importante orase reusind sa conectam intrega populatie indiferent de mediu, urban sau rural.

Bilet microbuz Ploiesti Cehia

Se admit GRATUIT la fiecare bilet Ploiesti Cehia bagaj in limita a 40 kg plus un bagaj de mana.

REDUCERI de preturi pentru biletul de microbuz Ploiesti Cehia

De ce noi?

– Transport persoane Ploiesti Cehia si Cehia Ploiesti este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.

– Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Ploiesti Cehia si Cehia Ploiesti

– Siguranta si confort la transport persoane Ploiesti Cehia si Cehia Ploiesti

Ploiesti Cehia

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Ploiesti Cehia

Plecari din Ploiesti catre Cehia cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.Cehia este o țară fără ieșire la mare, aflată în Europa Centrală.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Ploiesti Cehia, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari