Podu Iloaiei Cehia transport persoane

Transport persoane  Podu Iloaiei Cehia si retur  zilnic

0756833674   0762280240

AlexEuroTour asigura transport persoane Podu Iloaiei Cehia cu autocarul si microbuzul  Brno -Praga-Pardubice

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  Podu Iloaiei Cehia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

Pentru  detalii  va rugam sa ne contactati la numerele :0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

si pe http://www.alexeurotour.ro.

Preluarile de persoane din Cehia pentru Podu Iloaiei se fac de la gara

Pretul biletului Podu Iloaiei Cehia il aflati sunand la numerele afisate.

AlexEuroTour aplica reduceri  de 10% pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat si-20%  pentru copiii 1-10ani.

-Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Podu Iloaiei  Cehia si retur sunt incluse 40 kg bagaj

-Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete-In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

-Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.

Transport persoane Podu Iloaiei Cehia – Curse autocar

Oferim servicii de transport international  Ludus Cehia  de o calitate ireprosabila.Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente, la cele mai inalte standarde de siguranta, asigurate de microbuze moderne 8+1 locuri prin curse saptamanale la cele mai accesibile preturi

Transport cu microbuze  Podu Iloaiei Cehia zilnic

catre urmatoarele destinatii:Brno,Praga,Pardubice,

 Curse regulate de transport persoane Podu Iloaiei Cehia cu plecari zilnice atat din tara cat si din afara, cu bilete ieftine.

 

Cehia este o țară fără ieșire la mare, aflată în Europa Centrală..

 

 

.