Rovinari Cehia transport persoane

Transport persoane Rovinari Cehia si retur

0756833674   0762280240

AlexEuroTour va  ofera servicii de transport persoane Rovinari Cehia la preturi rezonabile. Autocarele si microbuzele pentru transport persoane Rovinari Cehia si retur, te transporta rapid, in siguranta si confort din Rovinari spre  Cehia , avem nevoie doar  de numele localitatii dorite.Transportul de persoane are un maxim profesionalism si siguranta deplina..

 

 

Program plecari – autocare si microbuze transport persoane Rovinari Cehia

Transport persoane Cehia Rovinari de la gara cu plecari zilnice

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Curse dus intors Rovinari Cehia cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Cehia  persoanele se preiau de la gara si se transporta rapid in siguranta si confort in Rovinari Romania

 

Program autocare si microbuze Rovinari Cehia zilnic

Bilet autocar/microbuz  Rovinari Cehia si Cehia Rovinari cu plecare in fiecare zi 

 

Pretul biletului Rovinari Cehia il aflati sunand la numerele afisate.

AlexEuroTour aplica reduceri  de 10% pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat si-20%  pentru copiii 1-10ani.

Transport persoane Rovinari Cehia – Curse autocar

Oferim servicii de transport international  Rovinari Cehia de o calitate ireprosabila.Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente, la cele mai inalte standarde de siguranta, asigurate de microbuze moderne 8+1 locuri prin curse saptamanale la cele mai accesibile preturi

Transport cu microbuze  Rovinari Cehia zilnic

catre urmatoarele destinatii:Brno,Praga,Pardubice,

 Curse regulate de transport persoane Rovinari Cehia cu plecari zilnice atat din tara cat si din afara, cu bilete ieftine.

Curse microbuz Rovinari Cehia

Cele doua curse de transport persoane Rovinari Cehia si Cehia Rovinari, puse la dispozitia turistilor si a persoanelor aflate in interes de serviciu se realizeaza prin trasee sigure intre cele mai importante orase reusind sa conectam intrega populatie indiferent de mediu, urban sau rural.

Bilet  microbuz Rovinari Cehia

Se admit GRATUIT la fiecare bilet Rovinari Cehia bagaj in limita a 40 kg plus un bagaj de mana.

REDUCERI  de preturi pentru biletul de microbuz Rovinari Cehia

     De ce noi?

– Transport persoane Rovinari Cehia si Cehia Rovinari

– Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Rovinari Cehia si Cehia Rovinari

– Siguranta si confort la transport persoane Rovinari Cehia si Cehia Rovinari

Rovinari Cehia

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Rovinari Cehia

Plecari din Rovinari catre  Cehia cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.Cehia  este o țară fără ieșire la mare, aflată în Europa Centrală.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Rovinari Cehia, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari