Sebes Cehia transport persoane

Transport persoane Sebes Cehia 

0756833674   0762280240

Plecarea din Sebes in jurul orei 10.00 de la peco Rompetrol Ivinis,iesirea spre Lancram catre urmatoarele destinatii:Brno,Praga,

AlexEuroTour va ofera servicii de transport persoane Sebes Cehia la preturi rezonabile.

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

Colaboram pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara

Preturi transport copii

Copii intre 0-2 tinut in brate -gratuit.

Copii intre 0-2 cu loc 70 e.

Copii intre 2-10 -70 e

Copii intre 10-14 -100e

Copii de la 14 ani pret intreg

De asemenea, în continuare este important ca toți să respectăm indicațiile sugerate de autorități în ceea ce privește prevenirea răspândirii COVID-19.

IMPORTANT

Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

puteți rezerva un bilet de călătorie cu autocarul sau microbuzul , până la adresa dorită, doar apelând DISPECERATUL DE REZERVĂRI, unde veți primi toate detaliile călătoriei.

Transport cu microbuze Sebes Cehia zilnic

catre urmatoarele destinatii:Brno,Praga,

Curse regulate de transport persoane Sebes Cehia cu plecari zilnice atat din tara cat si din afara, cu bilete ieftine.

Bilet microbuz Sebes Cehia

In cazul inscrierilor anterioare datei de calatorie veti obtine tichetele de rezervare si informatii referitoare la traseu, statii si orar de la agentiile noastre. Distribuirea locurilor in autocarele noastre se face in functie de ordinea rezervarii.

Va rugam sa anuntati orice amanare sau renuntare la calatorie cu cel putin 24 de ore inainte de data plecarii.

LA PLECARE

Rezerva bilet  telefonic si ai anulare gratuita, preturi fara concurenta si plata la plecare.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Sebes Cehia

Plecari din Sebes catre Cehia cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.Cehia este o țară fără ieșire la mare, aflată în Europa Centrală.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Sebes Cehia, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari