Informatii/rezervari la:

+40 762 280 240
+40 756 833 674
Sună si Rezervă

Sfantu Gheorghe Cehia transport persoane

Transport persoane Sfantu Gheorghe Cehia si retur

AlexEuroTour va  ofera servicii de transport persoane Sfantu Gheorghe  Cehia la preturi rezonabile. Autocarele si microbuzele pentru transport persoane Sfantu Gheorghe Cehia si retur, te transporta rapid, in siguranta si confort din Sfantu Gheorghe spre  Cehia , avem nevoie doar  de numele localitatii dorite.Transportul de persoane are un maxim profesionalism si siguranta deplina..

Transport persoane Sfantu Gheorghe Cehia

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

 

 

Program plecari – autocare si microbuze transport persoane Sfantu Gheorghe Cehia

Transport persoane Cehia Sfantu Gheorghe de la gara cu plecari zilnice

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Curse dus intors  Sfantu Gheorghe Cehia cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din  Cehia  persoanele se preiau de la gara si se transporta rapid in siguranta si confort in Sfantu Gheorghe Romania

Transport persoane Sfantu Gheorghe Cehia

 

Program autocare si microbuze Sfantu Gheorghe Cehia zilnic

Bilet autocar/microbuz  Sfantu Gheorghe Cehia si Cehia Sfantu Gheorghe cu plecare in fiecare zi 

 

 

Pretul biletului Sfantu Gheorghe Cehia il aflati sunand la numerele afisate.

AlexEuroTour aplica reduceri  de 10% pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat si-20%  pentru copiii 1-10ani.

Transport persoane Sfantu Gheorghe Cehia – Curse autocar

Oferim servicii de transport international  Sfantu Gheorghe Cehia  de o calitate ireprosabila.Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente, la cele mai inalte standarde de siguranta, asigurate de microbuze moderne 8+1 locuri prin curse saptamanale la cele mai accesibile preturi

Transport cu microbuze  Sfantu Gheorghe Cehia zilnic

catre urmatoarele destinatii:Brno,Praga,Pardubice,

 Curse regulate de transport persoane Sfantu Gheorghe Cehia cu plecari zilnice atat din tara cat si din afara, cu bilete ieftine.

Curse microbuz Sfantu Gheorghe Cehia

Cele doua curse de transport persoane Sfantu Gheorghe Cehia si Cehia Sfantu Gheorghe, puse la dispozitia turistilor si a persoanelor aflate in interes de serviciu se realizeaza prin trasee sigure intre cele mai importante orase reusind sa conectam intrega populatie indiferent de mediu, urban sau rural.

Bilet  microbuz Sfantu Gheorghe Cehia

Se admit GRATUIT la fiecare bilet Sfantu Gheorghe Cehia bagaj in limita a 40 kg plus un bagaj de mana.

REDUCERI  de preturi pentru biletul de microbuz Sfantu Gheorghe Cehia

De ce noi?

– Transport persoane Sfantu Gheorghe Cehia si Cehia Sfantu Gheorghe este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.

– Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Sfantu Gheorghe Cehia si Cehia Sfantu Gheorghe

– Siguranta si confort la transport persoane Sfantu Gheorghe Cehia si Cehia Sfantu Gheorghe

Sfantu Gheorghe Cehia

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Sfantu Gheorghe Cehia

Plecari din Sfantu Gheorghe catre  Cehia ,Praga,Pardubice,Brno cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.Cehia  este o țară fără ieșire la mare, aflată în Europa Centrală.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Sfantu Gheorghe Cehia, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari