Informatii/rezervari la:

+40 762 280 240
+40 756 833 674
Sună si Rezervă

Siret Cehia transport persoane

Transport persoane Siret Cehia si retur  zilnic

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul-Brno-Praga.AlexEuroTour va  ofera servicii de transport persoane Siret Cehia la preturi rezonabile. Autocarele si microbuzele de transport persoane Siret Cehia te transporta rapid, in siguranta si confort din Romania spre Cehia  .Transportul de persoane are un maxim profesionalism si siguranta deplina.

 

Transport persoane Siret Cehia

Transport persoane Siret Cehia

Pentru  detalii  va rugam sa ne contactati la numerele 

 

0332-566-255

0756-833-674  

0762-280-240

si pe http://www.alexeurotour.ro

 

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Siret Cehia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

 

Preluarile de persoane din Cehia pentru Siret  se fac de la gara

  Reduceri si avantaje pentru transport persoane

 

-Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.

-In pretul biletului pt transport persoane Siret Cehia si retur sunt incluse 40 kg bagaj.

-Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.

-De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Siret Cehia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete

–In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.

 

Cehia  este o țară fără ieșire la mare, aflată în Europa Centrală.

Orasul de aur” datorita bogatiei in monumente, statiuni balneoclimaterice : KARLOVY VARY, BRNO, PLZEN . Este o tara fara iesire la mare aflata in Europa Centrala .Transport persoane Romania Cehia presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.

                                      Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

 

Rezervari