Informatii/rezervari la:

+40 762 280 240
+40 756 833 674
Sună si Rezervă

Targu Frumos Cehia transport persoane

Transport persoane Targu Frumos Cehia si retur

AlexEuroTour va  ofera servicii de transport persoane Targu Frumos Cehia la preturi rezonabile. Autocarele si microbuzele pentru transport persoane Targu Frumos Cehia si retur, te transporta rapid, in siguranta si confort din Targu Frumos spre  Cehia , avem nevoie doar  de numele localitatii dorite.Transportul de persoane are un maxim profesionalism si siguranta deplina..

Transport persoane Targu Frumos Cehia

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

 

 

Program plecari – autocare si microbuze transport persoane Targu Frumos Cehia

Transport persoane Cehia Targu Frumos de la gara cu plecari zilnice

AlexEuroTour va ofera servicii de transport  persoane cu microbuz Targu Frumos Cehia . Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Curse dus -intors  Targu Frumos Cehia cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Cehia  persoanele se preiau de la gara si se transporta rapid in siguranta si confort in Targu Frumos Romania

Transport persoane Targu Frumos Cehia

 

Program autocare si microbuze Targu Frumos Cehia zilnic

Bilet autocar/microbuz  Targu Frumos Cehia si Cehia Targu Frumos cu plecare in fiecare zi 

 

Pretul biletului Targu Frumos Cehia il aflati sunand la numerele afisate.

AlexEuroTour aplica reduceri  de 10% pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat si-20%  pentru copiii 1-10ani.

Transport persoane Targu Frumos Cehia – Curse autocar

Oferim servicii de transport international  Targu Frumos Cehia  de o calitate ireprosabila.Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente, la cele mai inalte standarde de siguranta, asigurate de microbuze moderne 8+1 locuri prin curse saptamanale la cele mai accesibile preturi

Transport cu microbuze  Targu Frumos Cehia zilnic

catre urmatoarele destinatii:Brno,Praga,Padovice,

 Curse regulate de transport persoane Targu Frumos Cehia cu plecari zilnice atat din tara cat si din afara, cu bilete ieftine.

Curse microbuz Targu Frumos Cehia

Cele doua curse de transport persoane Targu Frumos Cehia si Cehia Targu Frumos, puse la dispozitia turistilor si a persoanelor aflate in interes de serviciu se realizeaza prin trasee sigure intre cele mai importante orase reusind sa conectam intrega populatie indiferent de mediu, urban sau rural.

Bilet  microbuz Targu Frumos Cehia

Se admit GRATUIT la fiecare bilet Targu Frumos Cehia bagaj in limita a 40 kg plus un bagaj de mana.

REDUCERI  de preturi pentru biletul de microbuz Targu Frumos Cehia

De ce noi?

Transport persoane Targu Frumos Cehia si Cehia Targu Frumos este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.

– Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Targu Frumos Cehia si Cehia  Targu Frumos

– Siguranta si confort la transport persoane Targu Frumos Cehia si Cehia Targu Frumos

Targu Frumos Cehia

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Targu Frumos Cehia

Plecari dinTargu Frumos catre  Cehia cu  microbuzul  in fiecare zi. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.Cehia  este o țară fără ieșire la mare, aflată în Europa Centrală.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul sau microbuzul Targu Frumos Cehia, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari