Targu Ocna Cehia transport persoane

 Transport persoane Targu Ocna Cehia zilnic

0756833674   0762280240

 

AlexEuroTour asigura transport persoane Targu Ocna Cehia cu autocarul si microbuzul

Autocarele si microbuzele  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Targu Ocna Cehia

Pentru detalii  va rugam sa ne contactati la numerele 

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

 

Plecarile pt cursa Targu Ocna – Peco LUKOIL – 3:00

.Preluarile de persoane din Cehia pentru Targu Ocna se fac de la gara

Curse microbuz Targu Ocna Cehia

-Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului

-.In pretul biletului   sunt incluse 50 kg bagaj.

-Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.

-De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la  la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.
–In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

-Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.

Cehia este o țară fără ieșire la mare, aflată în Europa Centrală.

Program plecari – autocare si microbuze transport persoane 

Transport persoane Cehia Targu Ocna de la gara cu plecari zilnice

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente..Din Cehia persoanele se preiau de la gara si se transporta rapid in siguranta si confort in Targu Ocna Romania

. Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

IMPORTANT

Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

puteți rezerva un bilet de călătorie cu autocarul sau microbuzul , până la adresa dorită, doar apelând DISPECERATUL DE REZERVĂRI, unde veți primi toate detaliile călătoriei.

Rezervari