Transport persoane Tazlau Cehia/AlexEuroTour

Transport persoane  Tazlau Cehia si retur la adresa zilnic

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul – Brno – Praga-Plzen

 

Transport persoane Tazlau Cehia
Transport persoane Tazlau Cehia

 

Pentru detalii  va rugam sa ne contactati la numerele

0332-566-255

0756-833-674  

0762-280-240

si pe http://www.alexeurotour.ro

 

 

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Tazlau Cehia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

 

Preluarile de persoane din Cehia pentru Tazlau se fac de la adresa.

  Reduceri si avantaje pentru transport persoane

 

-Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului.

-In pretul biletului pt transport persoane Tazlau  Cehia si retur sunt incluse 50 kg bagaj.

-Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.

-De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Tazlau  Cehia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

–In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

-Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.

 

Cehia este una dintre cele mai vizitate de pe continentul European si cu cele mai mari venituri din turism. Principalele atractii turistice sunt capitala supranumita „

Orasul de aur” datorita bogatiei in monumente, statiuni balneoclimaterice : KARLOVY VARY, BRNO, PLZEN . Este o tara fara iesire la mare aflata in Europa Centrala .

 

Transport persoane Romania Cehia presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.

                                            Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

 

Rezervari