Tecuci Cehia transport persoane

Transport persoane Tecuci Cehia si Cehia Tecuci zilnic

0756833674   0762280240

AlexEuroTour asigura transport persoane Tecuci Cehia / Cehia Tecuci .Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu c alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240 si pe http://www.alexeurotour.ro

Tecuci Cehia

Plecarile pt cursa Tecuci Cehia sunt de la Autogara – 00:00.Preluarile de persoane din Cehia pentru Tecuci se fac de la gara

Transport persoane Tecuci Cehia – Curse autocar –

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane sunt incluse 40 kg bagaj.Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie

la cursa  la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.Pentru ca serviciile noastre de transport persoane   sa fie unele profesionale, pasagerul va trebui sa respecte anumiti pasi pentru a-si asigura in acelasi timp o calatorie placuta, fara incidente.
In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

Transport cu microbuze  Tecuci Cehia zilnic

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane  Cehia se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

.Plecari din Tecuci catre  Cehia cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.Cehia  este o țară fără ieșire la mare, aflată în Europa Centrală.

Transport persoane Romania Cehia presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea compania AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane din Romania spre Cehia cu autocarul. Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

 PLECARI din  Tecuci spre Cehia

Brno – Praga-Pardubice

Rezervari