Informatii/rezervari la:

+40 762 280 240
+40 756 833 674
Sună si Rezervă

Toplita Cehia transport persoane

Transport persoane Toplita  Cehia Toplita Cehia si retur  zilnic

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul  Brno – Praga-

 

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Toplita  Cehia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje..Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  Toplita Cehia si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Transport persoane Toplita Cehia

Transport persoane Toplita Cehia

 

 

 

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Toplita Cehia

Plecari din Toplita catre Cehia, ,,cu autocarul sau microbuzul  in fiecare zi. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Avrig Praga, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

 0756-833-674

 0762-280-240

 

Preluarile de persoane din Cehia pentru Toplita   se fac de la gara

 Plecarile pt cursa Cehia  – Parcarea Fast Food – 9:30

 Reduceri si avantaje pentru transport persoane

-Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.

-In pretul biletului pt transport persoane Toplita   Cehia si retur sunt incluse 40 kg bagaj.

 -In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

-Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane

 

Cehia  este o țară fără ieșire la mare, aflată în Europa Centrală.

Principalele atractii turistice sunt capitala supranumita „Orasul de aur” datorita bogatiei in monumente, statiuni balneoclimaterice : KARLOVY VARY, BRNO, PLZEN . Este o tara fara iesire la mare aflata in Europa Centrala .

Transport persoane Romania Cehia presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. .

                                                 Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

 

Rezervari