Toplita Cehia transport persoane

Transport persoane Toplita  Cehia

0756833674   0762280240

AlexEuroTour asigura transport persoane Toplita  Cehia cu autocarul si microbuzul.

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Transportam persoane in siguranta in Europa de peste 15 ani. Microbuzele si autocarele sunt conduse de catre soferi profesionisti pana la adresa solicitata.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Toplita  Cehia sunt dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje..Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane   si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Toplita Cehia

Plecari din Toplita catre Cehia, ,,cu autocarul sau microbuzul  in fiecare zi. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul  ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0756-833-674

 0762-280-240

Preluarile de persoane din Cehia pentru Toplita   se fac de la gara

Plecarile pt cursa Cehia  – Parcarea Fast Food – 9:30

 Reduceri si avantaje pentru transport persoane

-Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.

-In pretul biletului pt transport persoane  sunt incluse 40 kg bagaj.

 -In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

-Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane

Cehia  este o țară fără ieșire la mare, aflată în Europa Centrală.

Principalele atractii turistice sunt capitala supranumita „Orasul de aur” datorita bogatiei in monumente, statiuni balneoclimaterice : KARLOVY VARY, BRNO, PLZEN . Este o tara fara iesire la mare aflata in Europa Centrala .

Transport persoane Romania Cehia presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. .

                      Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

Rezervari