Arad Danemarca transport persoane

Transport persoane Arad Danemarca

0756833674   0762280240

Transport persoane Arad Danemarca la preturi avantajoase.Autocarele si microbuzele te transporta rapid, in siguranta si confort din Romania spre Danemarca oferind doar codul postal sau numele localitatii dorite. Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.

PLECARI DIN ROMANIA–JOI

PLECARI DIN DANEMARCA-,duminica

AradDedeman / peco OMV ieșire Chișinău Criș

Transport persoane Arad Danemarca la preturi avantajoase.Autocarele si microbuzele te transporta rapid, in siguranta si confort din Romania spre Danemarca oferind doar codul postal sau numele localitatii dorite.

.Din Arad spreKolding Odense-Padborg -Copenhaga doar joi

Avantaje cursa de autocar Arad Danemarca

Rezerva bilet online sau telefonic si ai anulare gratuita, preturi fara concurenta si plata la plecare.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

Transport persoane Arad Danemarca

-Pentru detalii și prețul călătoriei privind curse Romania Danemarca, va rugam sa apelați telefonic dispeceratul de rezervări pasageri. In prețul călătoriei, este inclus și bagajul de 60 kg. precum și o masa la un restaurant din Romania. Orele de îmbarcare-debarcare sunt aproximative, în funcție de trafic

Transport persoane Arad Danemarca

Curse autocar si microbuz Romania  Danemarca

Bilete autocar si microbuz

 Beneficiaza de reduceri la transport persoane Romania Danemarca  copii intre 2 si 10 ani , .In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane la cele mai mici preturi.

Transport din Arad spre Danemarca

De ce noi?

1. Transport persoane   este efectuat de o echipa specializata
2. Te informam de toata documentatia necesara
3. Siguranta si confort la transport persoane

PLECARI – Arad Danemarca

Danemarca , oficial Regatul Danemarcei , este un stat suveran din Europa de Nord

  • Kolding
  • Odense-
  • Padborg  –
  • Copenhaga
  • -plecarea  joi

Transport  persoane Arad Danemarca

Daca iti doresti sa pornesti la drum si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.–

– Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

Danemarca este o țară nordică aflată în Europa de Nord

puteți rezerva un bilet de călătorie cu autocarul sau microbuzul , până la adresa dorită, doar apelând DISPECERATUL DE REZERVĂRI, unde veți primi toate detaliile călătoriei.

0762280240

 0756833674