Bacau Copenhaga transport persoane

Transport persoane Bacau Copenhaga Danemarca

0756-833-674

0762-280-240

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul  Copenhaga Danemarca / Danemarca Copenhaga –  Bacau,calatoriti rapid – joi

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  Copenhaga Danemarca sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Transport persoane Bacau Copenhaga

Reduceri si avantaje pentru transport persoane 

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului  sunt incluse 40 kg bagaj. transport persoane si retur/AlexEuroTour cu autocare si microbuze la cele mai mici preturi din Romania. Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane  cu plecare  in fiecare  joi

3. transport persoane si retur/AlexEuroTour cu autocare si microbuze la cele mai mici preturi

Gasiti bilete de autocar la preturi convenabile la AlexEuroTour.

Copenhaga (daneză København) este capitala Danemarcei, fiind situată pe coasta orientală a insulei Sjælland și în mica insulă Amager, față în față cu strâmtoarea Øresund..

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

Rezerva bilet online sau telefonic si ai anulare gratuita, preturi fara concurenta si plata la plecare.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

0756-833-674

0762-280-240

SOSIRI SI PLECARI –Bacau Copenhaga Danemarca

Tariful afisat este valabil in momentul accesarii informatiei si poate suferi modificari .

Rezervari