Cristesti Danemarca transport persoane autocar

Transport Cristesti Danemarca si Danemarca Cristesti la adresa dorita

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si micobuzul Cristesti Danemarca / Danemarca Cristesti ,calatoriti rapid si la adresa in zilele de Luni, Joi  si Sambata  cu retur   Joi si Duminica.

Autocarele si microbuzle pt transport persoane Cristesti Danemarca sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, sacaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Colaborarile noastre pe termen lung cu cu peste 100 de alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane Cristesti Danemarca si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

transport persoane Cristesti Danemarca

transport persoane Cristesti Danemarca

Plecarile pt cursa Cristesti Danemarca sunt de la Statie pod – 12:30 .

Preluarile de persoane din Danemarca pentru Cristesti se fac de la adresa.

Reduceri si avantaje pentru transport persoane Cristesti Danemarca si retur!

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Cristesti Danemarca si retur sunt incluse 50 kg bagaj.

Pretul biletului Cristesti Danemarca  incepe de la numai 150 euro de persoana.

Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Cristesti Danemarca la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Pentru ca serviciile noastre de transport persoane Danemarca  sa fie unele profesionale, pasagerul va trebui sa respecte anumiti pasi pentru a-si asigura in acelasi timp o calatorie placuta, fara incidente.
In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Cristesti Danemarca se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Danemarca este o tara abundenta in sate si orase pitoresti, castele si monumente istorice si regiuni de coasta ce variaza de la plaje largi cu nisip pana la golfulete .

Pe tot cuprinsul tarii, dealurile line si vaile ofera o gama larga de atractii-paduri umbroase de fog, zone inverzite, lacuri, dune de nisip si stanci albe asemanatoare cu cele din DOVER, iar insulele sunt unice.

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Cristesti Danemarca / Danemarca Cristesti va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

SOSIRI SI PLECARI – Danemarca

Kolding – Abenra – Esbjerg – Svendborg – Odense – Vejle – Horsens – Heming – Aarhus – Randers – Tonders – Sonderborg – Ribe – Haderslev – Verde – Nybord – Hedensted – Grindsted –Skjern – Give – Holsttebro  – Silkeborg – Viborg – Hobro – Struer – Copenhaga

Pretul unui bilet incepe de la 150 EURO .Tariful afisat este valabil in momentul accesarii informatiei si poate suferi modificari .

Transport persoane Romania Anglia Transport persoane Romania – Anglia Transport persoane Romania Olanda Transport persoane Romania Danemarca Transport persoane Romania Suedia Transport persoane Romania Norvegia Romania Anglia transport persoane

Rezervari