Cristesti Danemarca transport persoane autocar

Transport Cristesti Danemarca si Danemarca Cristesti

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Cristesti Danemarca / Danemarca Cristesti ,calatoriti rapid si la adresa in zilele de marti si joi  cu retur   Joi si Duminica.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotat e cu aer conditionat webasto, sacaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Plata biletului la plecare

LA PLECARE

Rezerva bilet online sau telefonic si ai anulare gratuita, preturi fara concurenta si plata la plecare.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila.

transport persoane Cristesti Danemarca
transport persoane Cristesti Danemarca

Plecarile pt cursa  Danemarca sunt de la Statie pod – 12:30 .

Preluarile de persoane din Danemarca pentru Cristesti se fac de la adresa.

Reduceri si avantaje pentru transport persoane Cristesti Danemarca si retur!

Danemarca (în daneză Danmark /, oficial Regatul Danemarcei (în daneză Despre acest sunet Kongeriget Danmark /ˈkɔŋəʁiːəð ˈd̥ɛnmɑɡ̊/), este un stat suveran din Europa de Nord,

Pretul biletului Cristesti Danemarca

Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Calitate,rapiditate,siguranta

Transportul direct la adresa este cea mai buna alegere atunci cand calatoresti pentru prima data intr-o tara straina. Te ducem pana la destinatie.

Danemarca este o tara abundenta in sate si orase pitoresti, castele si monumente istorice si regiuni de coasta ce variaza de la plaje largi cu nisip pana la golfulete .

Pe tot cuprinsul tarii, dealurile line si vaile ofera o gama larga de atractii-paduri umbroase de fog, zone inverzite, lacuri, dune de nisip si stanci albe asemanatoare cu cele din DOVER, iar insulele sunt unice.

Pentru mai multe detalii referitoare la transport va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

SOSIRI SI PLECARI – Danemarca

Kolding – Abenra – Esbjerg – Svendborg – Odense – Vejle – Horsens – Heming – Aarhus – Randers – Tonders – Sonderborg – Ribe – Haderslev – Verde – Nybord – Hedensted – Grindsted –Skjern – Give – Holsttebro  – Silkeborg – Viborg – Hobro – Struer – Copenhaga

Pretul unui bilet incepe de la 150 EURO .Tariful afisat este valabil in momentul accesarii informatiei si poate suferi modificari .

Danemarca , oficial Regatul Danemarcei

Rezervari