Pitesti Aarhus transport persoane Danemarca

Transport persoane Pitesti Aarhus – Specializati in transport international de persoane, detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

   Plecarile pt cursa Pitesti Danemarca se fac luni,marti,joi,sambata. 

 

Transport persoane Pitesti Aarhus
Transport persoane Pitesti Aarhus

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Pitesti Aarhus ,calatoriti rapid si la adresa .

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Pitesti Aarhus sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

 

 

Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane Pitesti Aarhus si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Transport persoane Pitesti Aarhus  

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Pitesti Aarhus si retur. Calatoriti rapid si la adresa in fiecare zi.

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara ,

2. Oferim transport persoane Pitesti Aarhus   cu plecare  in fiecare zi

.3. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la  la cele mai mici preturi

 

 Reduceri si avantaje pentru transport persoane Pitesti Aarhus

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului.In pretul biletului  sunt incluse 50 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.

Transport persoane si  retur prin Alex Euro Tour cu autocare moderne si la cele mai bune preturi din Romania.

 

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA  IRLANDA si RETUR, cu plecari saptamanale.

 

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Pitesti Aarhus / Aarhus Pitesti va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674 si pe http://www.alexeurotour.ro

0762-280-240