Vaslui Aarhus transport persoane Danemarca

Transport persoane Vaslui Aarhus 

Efectuam  transport persoane Vaslui Aarhus la destinatie, catre toate localitatile de pe teritoriul Germaniei .Colaborarile noastre  cu alte agentii de transport persoane din  tara ne face  sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Plecarile pt cursa Vaslui Danemarca se fac ,joi,. 

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Transport persoane Vaslui Aarhus Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

 Vaslui Aarhus

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul  Calatoriti rapid si la adresa in fiecare zi.

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara ,

2. Oferim transport persoane Vaslui Aarhus   cu plecare  in fiecare zi

.3. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la  la cele mai mici preturi

Achitarea biletului pentru serviciul de transport se va face la sofer, la agentie sau online prin transfer bancar.
Nu se poate achita biletul la destinatie

Va  oferim servicii de transport persoane la preturi rezonabile. Autocarele si microbuzele  te transporta rapid, in siguranta si confort din Romania  la adresa dorita, avem nevoie doar de codul postal sau de numele localitatii dorite. Transportul de persoane au un maxim profesionalism si siguranta deplina.

   Reduceri si avantaje pentru transport persoane

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului.In pretul biletului  sunt incluse 50 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.

Danemarca este o țară nordică aflată în Europa de Nord

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA  si RETUR, cu plecari saptamanale.

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Vaslui Aarhus / Aarhus Vaslui va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674 si pe http://www.alexeurotour.ro

0762-280-240