Arad Elvetia transport persoane la adresa

Transport persoane  Arad Elvetia la adresa

0756833674   0762280240

Plecarile pt cursa Arad Elvetia sunt de la Gara

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Arad Elvetia   in zilele de,Marti, Joi si Vineri .

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Transportam persoane in siguranta in Europa de peste 15 ani. Microbuzele si autocarele sunt conduse de catre soferi profesionisti pana la adresa solicitata.

Plecari din Arad spre Elvetia

In cazul inscrierilor anterioare datei de calatorie veti obtine tichetele de rezervare si informatii referitoare la traseu, statii si orar de la agentiile noastre. Distribuirea locurilor in autocarele noastre se face in functie de ordinea rezervarii.

Va rugam sa anuntati orice amanare sau renuntare la calatorie cu cel putin 24 de ore inainte de data plecarii.

Documente si bagaje

Fiecare pasager este responsabil pentru documentele necesare calatoriei. Aceste documente sunt:
– carte de identitate
– pasaport
– asigurare medicala
– imputernicire si cazier pentru insotitorul minorilor

Curse autocar Arad Elvetia

Elveția , denumită complet Confederația Elvețiană , este o republică federală formată din 26 de cantoane autonome.

.Transportul direct la adresa este cea mai buna alegere atunci cand calatoresti pentru prima data intr-o tara straina. Te ducem pana la destinatie.

Bilet microbuz Arad Elvetia :

Informatii vamale puteti obtine la sediile agentiilor firmei .

In pretul biletului sunt incluse 2 valize (impreuna maxim 50 Kg) si bagajul de mana (5 Kg). Bagajele in plus vor fi taxate suplimentar.

Firma nu-si asuma raspunderea pentru eventualele disparitii, deteriorari, inlocuiri ale bagajelor (inclusiv raspunderea vamala) sau pentru lucrurile uitate in autocar

Te invitam sa te asezi comod in autocar , pana la adresa din orasul in care vrei sa ajungi. Uita de oboseala, de mutatul bagajelor dintr-o masina in alta si de senzatia ca poate ai uitat ceva in alt mijloc de transport. Te urci relaxat in autocar  si cobori linistit si odihnit exact acolo unde iti doresti.

  • IMPORTANT

    Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Arad Elvetia, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0756-833-674

0762-280-240

PLECARI spre Elvetia din Arad

ST. Gallen – Basel – Aarau –Zurich – Biel – Berna

Rezervari