Hunedoara Elvetia transport persoane

Transport persoane  Hunedoara Elvetia si Elvetia Hunedoara

Plecarile spre Elvetia se efectueaza in zilele de Marti,Joi si Vineri   de la Gara

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Hunedoara Elvetia / Elvetia Hunedoara ,calatoriti rapid si la adresaAutocarele si microbuzele pt transport persoane Hunedoara Elvetia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.  Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane Hunedoara Elvetia si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

 

 

Transport persoane Hunedoara Elvetia

Curse autocar Hunedoara Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului la autocar.In pretul biletului pt Elvetia si retur sunt incluse 40 kg bagaj.   Puteti solicita informatii  despre traseele si agentiile noastre din tara.   De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie  la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Curse microbuz Hunedoara Elvetia

Transport persoane Romania Elvetia presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea  AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.     In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.   Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei

Plecari din Hunedoara spre Elvetia

Elvetia  este o republică federală, si  o destinatie turistica stilata, ce va ofera statiuni de schi moderne, precum Zermatt, Verbier, St. Moritz si trasee pentru drumetii, vara .

 

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Hunedoara Elvetia / Elvetia Hunedoara va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

si pe www.alexeurotour.ro

SOSIRI SI PLECARI – Hunedoara Elvetia

Konstantz – Winterthur – ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna  Thun – Engelberg – Zug – Luzern – Coira

Rezervari