Timisoara Elvetia transport persoane la adresa

Timisoara Elvetia Transport persoane la adresa

0756833674   0762280240

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si micobuzul Timisoara Elvetia ,calatoriti rapid si la adresa in zilele de Marti, Joi si Vineri catre-.ST. Gallen – Basel – Zurich – Biel – Bern

Autocarele si microbuzele pt transport persoane a sunt  dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje!

Timisoara Elvetia Transport persoane

Curse autocar  Elvetia 

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane   sunt incluse 40 kg bagaj.Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Elvetia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la telefon, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

Program plecari Timisoara Elvetia:

– plecari din Romania: Marti, Joi si Vineri

Reduceri la grupuri mai mari de patru persoane si copii intre 1-10 ani

– Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita  de  40  kg.

– Calatorul trebuie sa  se prezinte  la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare

Curse microbuz Timisoara Elvetia 

Transport persoane ,presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea compania AlexEuro Tour foloseste autocare dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane din Romania spre Elvetia cu autocarul. Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!Țara se situează în partea de vest a Europei Centrale

Plecari din Timisoara catre Elvetia

Elveția , denumită complet Confederația Elvețiană , este o republică federală formată din 26 de cantoane autonome, cu capitala federală la Berna.

ST. Gallen – Basel – Zurich – Biel – Bern

Pentru mai multe detalii referitoare la transport  a va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari