Alexandria Elvetia transport persoane la adresa

Transport persoane Alexandria Elvetia 

0756833674   0762280240

Plecarile pt cursa Alexandria Elvetia sunt de la Gara

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Alexandria Elvetia  ,calatoriti rapid a in zilele de,Marti, Joi si Vineri .

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Transportam persoane in siguranta in Europa de peste 15 ani. Microbuzele si autocarele sunt conduse de catre soferi profesionisti pana la adresa solicitata.

Transport persoane Alexandria Elvetia

Plecari din Alexandria spre Elvetia

Stim ca atunci cand faci o calatorie, iti doresti sa platesti un pret corect, sa ai parte de confort pe durata calatoriei si sa ajungi in siguranta si cat mai repede la destinatie.

Tocmai de aceea, serviciile de transport persoane international oferite de noi,sunt construite in jurul acestor valori: ieftin, rapid, comod si sigur!

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.

Curse dus intors  cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Elvetia persoanele se preiau de la adresa si se transporta rapid in siguranta si confort

Curse autocar Alexandria Elvetia

Elveția , denumită complet Confederația Elvețiană , este o republică federală formată din 26 de cantoane autonome. . Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

Bilet microbuz Alexandria Elvetia :

LA PLECARE

Rezerva bilet  telefonic si ai anulare gratuita, preturi fara concurenta si plata la plecare.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

Transport persoane Alexandria Elvetia

Transportul direct la adresa este cea mai buna alegere atunci cand calatoresti pentru prima data intr-o tara straina. Te ducem pana la destinatie.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul  ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0756-833-674

0762-280-240

PLECARI spre Elvetia din Alexandria

ST. Gallen – Basel – Aarau –Zurich – Biel – Bern Thun

 Rezervari