Bacau Elvetia transport persoane la adresa

Transport persoane  Bacau Elvetia la adresa

0756833674-0762280240

Transport persoane Bacau Elvetia .Alaturi de o echipa de soferi profesionisti puteti pleca la drum linistiti in conditii de incredere totala pe ruta Bacau Elvetia . Experienta personalului se masoara in mii de kilometri rulati in tara si in strainatate . Astfel puteti fi siguri ca veti ajunge acolo unde v-ati propus Transport persoane Elvetia cu microbuze si autocare pe ruta Bacau Elvetia..Colaborarile noastre  cu alte agentii de transport persoane din  tara ne face  sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie.

Alex Euro Tour va pune la dispozitie curse, la destinatie cu microbuze si autocare catre Austria, cu plecari din toate zonele Romaniei catre cele mai importante orase din Elvetia

Transport persoane  Bacau Elvetia 

Plecari din Romania: Marti, Joi,Sambata. cu RETUR…marti,joi,sambata

. CATRE  ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Bern–

Bacăustr. Mihai Viteazu, nr. 305:00

Elveția este o republică federală formată din 26 cantoane autonome , cu capitala federală la Berna.. Vechea capitala Berna este o locatie ideala pentru plimbari, cumparaturi si divertisment folcloric, in vreme ce Zurich este neintrecut in ceea ce priveste arta, creatia si viata de noapte, ce variaza de la concerte de opera si spectacole de teatru, pana la baruri de noapte stilate Romania Elvetia .

Bacau- Elvetia

Elvetia face parte din randul celor mai muntoase tari europene, avand peste 70% din suprafata acoperita de Alpi, in partea centrala si sudica si Jura in partea de nord-vest. Alpii elvetieni fac parte din cel mai intins lant muntos al Europei, remarcandu-se prin varfurile ascutite si trecatorile abrupte. Muntii Jura sunt mult mai putin inalti si mai putin intinsi decat Alpii, fiind foarte populari pentru numeroasele partii de ski. Intre cele doua sisteme muntoase se intinde platoul elvetian, aflat la o inaltime de aprox. 400 m peste nivelul marii. Cele mai importante rauri sunt Rhin, Rhone, Ticino si Inn. Elvetia este renumita si pentru numeroasele sale lacuri, cele din regiunea Alpina fiind de o frumusete deosebita. Printre cele mai importante lacuri se numara Lacul Geneva, Lacul Lugano, Lacul Maggiore, lacuri ce se intind si in afara granitelor elvetiene si Lacul Neuchatel, Lacul Lucerne si Zurich, Briensee si Thunersee, care se afla in interiorul teritoriului elvetian

.MONEDA OFICIALA
Francul elvetian

OBIECTIVE TURISTICE
Pe lista patrimoniului mondial UNESCO sunt inscrise urmatoarele obiective din Elvetia:
Manastirea benedictina de la St. Gallen (1983)
Manastirea benedictina Sf.Ioan din Val Müstair (1983)
Centrul vechi istoric din Berna (1983)
Cele trei cetati din Bellinzona (2000)
Regiunea alpina „Jungfrau” (2001, 2007)
„Monte San Giorgio” lânga Lacul Lugano (2003)
Terasele viticole din districtul Lavaux (Cantonul Vaud) (2007)

Curse autocar Bacau Elvetia

Stim ca atunci cand faci o calatorie, iti doresti sa platesti un pret corect, sa ai parte de confort pe durata calatoriei si sa ajungi in siguranta si cat mai repede la destinatie.

Tocmai de aceea, serviciile de transport persoane international oferite de noi,sunt construite in jurul acestor valori: ieftin, rapid, comod si sigur!

AlexEuroTour va ofera servicii de Transport persoane Arad Zurich de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.

Curse dus intors  cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Elvetia  persoanele se preiau de la adresa si se transporta rapid in siguranta si confort

LA PLECARE

Rezerva bilet  telefonic si ai anulare gratuita, preturi fara concurenta si plata la plecare.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

Bacău

Judeţul Bacău se aflã în partea de Est a României, în bazinele mijlocii ale Siretului şi Trotuşului,  între jud. Neamţ (N), Vaslui (E), Vrancea (S), Covasna (SV) şi Harghita.Reşed.: municipiul Bacău. Oraşe: Buhusi, Comanesti,,Darmanesti,Moinesti,, Onesti,,Slanic Moldova,Targu Ocna

Plecari din Bacau spre Elvetia

Elveția , denumită complet Confederația Elvețiană , este o republică federală formată din 26 de cantoane autonome. .

Transport persoane Bacau Elvetia

Siguranta transportului este primul aspect pe care tu calatorule trebuie sa-l iei in calcul.

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari