Bacau Elvetia transport persoane la adresa

Transport persoane  Bacau Elvetia la adresa

0756833674   0762280240

Plecarile pt cursa Bacau Elvetia sunt de la Autogara

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Bacau Elvetia  ,calatoriti rapid  in zilele de,Marti, Joi si Vineri cu retur   Duminica.

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Transportam persoane in siguranta in Europa de peste 15 ani. Microbuzele si autocarele sunt conduse de catre soferi profesionisti pana la adresa solicitata.

Transport persoane  Bacau Elvetia

Curse autocar Bacau Elvetia

Stim ca atunci cand faci o calatorie, iti doresti sa platesti un pret corect, sa ai parte de confort pe durata calatoriei si sa ajungi in siguranta si cat mai repede la destinatie.

Tocmai de aceea, serviciile de transport persoane international oferite de noi,sunt construite in jurul acestor valori: ieftin, rapid, comod si sigur!

AlexEuroTour va ofera servicii de Transport persoane Arad Zurich de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.

Curse dus intors  cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Elvetia  persoanele se preiau de la adresa si se transporta rapid in siguranta si confort

LA PLECARE

Rezerva bilet  telefonic si ai anulare gratuita, preturi fara concurenta si plata la plecare.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

PLECARI spre Elvetia din Bacau

ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Bern–

In cazul inscrierilor anterioare datei de calatorie veti obtine tichetele de rezervare si informatii referitoare la traseu, statii si orar de la agentiile noastre. Distribuirea locurilor in autocarele noastre se face in functie de ordinea rezervarii.

Va rugam sa anuntati orice amanare sau renuntare la calatorie cu cel putin 24 de ore inainte de data plecarii.

Plecari din Bacau spre Elvetia

Elveția , denumită complet Confederația Elvețiană , este o republică federală formată din 26 de cantoane autonome. .

  • IMPORTANT

    Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

Transport persoane Bacau Elvetia

Siguranta transportului este primul aspect pe care tu calatorule trebuie sa-l iei in calcul.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Bacau Elvetia, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari