Baia Mare Elvetia transport persoane (suspendata)

Transport persoane  Baia Mare Elvetia  la adresa

Plecarile pt cursa Baia Mare Elvetia sunt de la Gara la ora 16:00

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Baia Mare Elvetia ,calatoriti rapid si la adresa in zilele de Marti,joi,sambata Autocarele si microbuzele pt transport persoane Baia Mare Elvetia sunt  dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putemoferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Transport persoane  Baia Mare Elvetia

transport persoane Baia Mare Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului. In pretul biletului sunt incluse 40 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.  In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.  Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.

Elvetia   este o republică federală  si o destinatie turistica stilata, ce va ofera statiuni de schi moderne, precum Zermatt, Verbier, St. Moritz si trasee pentru drumetii, vara .

Program plecari Baia Mare Elvetia:

– plecari din Romania: Marti, Joi si Vineri

Reduceri la grupuri mai mari de patru persoane si copii intre 1-10 ani

– Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita  de  40  kg.

– Calatorul trebuie sa  se prezinte  la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare

Serviciile de transport persoane se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.Transport persoane si retur prin AlexEuro Tour cu autocare moderne si la cele mai bune preturi.

 

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

SOSIRI SI PLECARI – Baia Mare Elvetia

ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna

 

Rezervari