Blaj Elvetia transport persoane la adresa

Transport persoane Blaj Elvetia

0756833674   0762280240

 Transport persoane Blaj Elvetia .Alaturi de o echipa de soferi profesionisti puteti pleca la drum linistiti in conditii de incredere totala pe ruta Blaj Elvetia . Experienta personalului se masoara in mii de kilometri rulati in tara si in strainatate . Astfel puteti fi siguri ca veti ajunge acolo unde v-ati propus Transport persoane Elvetia cu microbuze si autocare pe ruta Blaj Elvetia..Colaborarile noastre  cu alte agentii de transport persoane din  tara ne face  sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie.

Alex Euro Tour va pune la dispozitie curse, la destinatie cu microbuze si autocare catre Austria, cu plecari din toate zonele Romaniei catre cele mai importante orase din Elvetia

Transport persoane  Blaj Elvetia 

ST. Gallen – Basel – Aarau Zurich– Biel – Berna

Plecari din Romania: Marti, Joi,Sambata. cu RETUR…marti,joi,sambata

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei .Serviciile de transport persoane  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Curse microbuz Blaj Elvetia

Transport persoane Romania Elvetia presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea, AlexEuro Tour foloseste autocare dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane din Romania spre Elvetia cu autocarul.

Transport persoane Blaj Elvetia

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240

SOSIRI SI PLECARI –

Elveția denumită complet Confederația Elvețiană , este o republică federală formată din 26 de cantoane autonome, cu capitala federală la Berna. Țara se situează în partea de vest a Europei Centrale, unde se învecinează cu Germania la nord, cu Franța la vest, cu Italia la sud, și cu Austria și Liechtenstein la est.

Elveția nu are ieșire la mare și este împărțită între Munții Alpi, Platoul Elvețian și Munții Jura, întinzându-se pe o suprafață de 41.285 km².

 

Rezervari