Blaj Elvetia transport persoane la adresa

Transport persoane Blaj Elvetia

0756833674   0762280240

Plecarile pt cursa Blaj Elvetia sunt de la Gara 

 DOAR IN  ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna-

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

PLECARI DIN ROMANIA-marti,joi,

PLECARI DIN ELVETIA-joi si duminica

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Blaj Elvetia / Elvetia Blaj ,calatoriti rapid si la adresa in zilele de,Marti, Joi si Vineri ,

Transport persoane Blaj Elvetia

Curse autocar Blaj Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 5% din pretul biletului.In pretul biletului sunt incluse 40 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la la cele mai mici preturi,

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei .Serviciile de transport persoane  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Curse microbuz Blaj Elvetia

Transport persoane Romania Elvetia presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea, AlexEuro Tour foloseste autocare dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane din Romania spre Elvetia cu autocarul.

Plecare catre orasele……Numai Joi

Transport persoane Blaj Elvetia

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240

SOSIRI SI PLECARI –  Marti, Joi 

Elveția denumită complet Confederația Elvețiană , este o republică federală formată din 26 de cantoane autonome, cu capitala federală la Berna. Țara se situează în partea de vest a Europei Centrale, unde se învecinează cu Germania la nord, cu Franța la vest, cu Italia la sud, și cu Austria și Liechtenstein la est.

Elveția nu are ieșire la mare și este împărțită între Munții Alpi, Platoul Elvețian și Munții Jura, întinzându-se pe o suprafață de 41.285 km².

ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna-

Rezervari