Brasov Elvetia transport persoane la adresa

Transport persoane  Brasov Elvetia

0756833674   0762280240

Plecarile pt cursa Brasov Elvetia sunt de la Gara

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Brasov Elvetia  ,calatoriti rapid  in zilele de Marti, Joi si Vineri 

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Brasov Elvetia sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Transport persoane Brasov Elvetia

Curse autocar Brasov Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului sunt incluse 40 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.

De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

PLECARI spre Elvetia din– Brasov

ST. Gallen – Basel –  – Zurich – Biel – Berna

Plecari din Basov spre Elvetia

presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea  AlexEuro Tour foloseste autocare  dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.Elveția este o republică federală formată din 26 cantoane autonome , cu capitala federală la Berna.

Program plecari Romania Elvetia:

– plecari din Romania: Marti, Joi si Vineri

Reduceri la grupuri mai mari de patru persoane si copii intre 1-10 ani

– Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita  de  40  kg.

– Calatorul trebuie sa  se prezinte  la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare

Curse microbuz Brasov Elvetia

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

 Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Transport persoane Romania Belgia Transport persoane Romania Olanda Transport persoane Romania Anglia Romania Elvetia transport persoane

Rezervari