Bucuresti Elvetia transport persoane la adresa

Transport persoane  Bucuresti Elvetia

0756833674   0762280240

Plecarile pt cursa Bucuresti Elvetia sunt de la Gara de Nord -5.00.

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Bucuresti Elvetia marti-joi-vineri.Autocarele si microbuzele pt transport persoane Bucuresti Elvetia sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane Bucuresti Elvetia si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Bucuresti Elvetia transport persoane

 

Curse autocar Bucuresti Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului sunt incluse 40 kg bagaj.Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete

De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa  Elvetia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.

Transport persoane si retur prin AlexEuro Tour cu autocare moderne si la cele mai bune preturi

Plecari din Bucuresti spre Elvetia

Elvetia este o destinatie turistica stilata, ce va ofera statiuni de schi moderne, precum Zermatt, Verbier, St. Moritz si trasee pentru drumetii, vara .Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

Plecari din Botosani spre Elvetia

presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea , AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.

PLECARI spre Elvetia din– Bucuresti

ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240 

www.alexeurotour.ro

Rezervari