Bucuresti Elvetia transport persoane la adresa

Transport persoane  Bucuresti Elvetia

0756833674   0762280240

Transport persoane Bucuresti Elvetia .Alaturi de o echipa de soferi profesionisti puteti pleca la drum linistiti in conditii de incredere totala pe ruta Bucuresti Elvetia . Experienta personalului se masoara in mii de kilometri rulati in tara si in strainatate . Astfel puteti fi siguri ca veti ajunge acolo unde v-ati propus Transport persoane Elvetia cu microbuze si autocare pe ruta Bucuresti Elvetia..Colaborarile noastre  cu alte agentii de transport persoane din  tara ne face  sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie.

Alex Euro Tour va pune la dispozitie curse, la destinatie cu microbuze si autocare catre Elvetia, cu plecari din toate zonele Romaniei catre cele mai importante orase din Elvetia

Transport persoane  Bucuresti Elvetia 

ST. Gallen – Basel – Aarau Zurich– Biel – Berna

Plecari din Romania: Marti, Joi,Sambata. cu RETUR…marti,joi,sambata

Bucureștipeco Mol de langa Garia de Nord04:30

Curse autocar Bucuresti Elvetia

Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.Transport persoane si retur prin AlexEuro Tour cu autocare moderne si la cele mai bune preturi

Pentru a rezerva un loc către o localitate din țările în care efectuam transport de persoane, apelați dispeceratul de rezervări persoane , zilnic intre orele 08.30-21.00 .

Orele de îmbarcare sau debarcare sunt aproximative, funcție de trafic, timpul de așteptare la controalele de frontiera sau neprevazut. Operatorul de transport pentru rezervarea dumneavoastră poate fi   Romfour-Tur, companie cu care colaboram.

Plecari din Bucuresti spre Elvetia

Elvetia este o destinatie turistica stilata, ce va ofera statiuni de schi moderne, precum Zermatt, Verbier, St. Moritz si trasee pentru drumetii, vara .Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

Plecari din Botosani spre Elvetia

presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea , AlexEuro Tour foloseste autocare  dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.

PLECARI spre Elvetia din– Bucuresti

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon

0756-833-674      0762-280-240 

www.alexeurotour.ro

Rezervari