Buzau Elvetia transport persoane

Transport persoane Buzau Elvetia si Elvetia Buzau

Plecarile pt cursa Buzau Elvetia sunt de la Gara
AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Buzau Elvetia / ,calatoriti rapid  in zilele de  Marti Joi si Vineri cu retur   Duminica.

Autocarele si microbuzele  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Transport persoane Buzau Elvetia

 

Curse autocar Buzau Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului  sunt incluse 40 kg bagaj.Puteti solicita informatii  despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Buzau Elvetia la cele mai mici preturi.

Elveția este o republică federală formată din 26 cantoane autonome , cu capitala federală la Berna. . Vechea capitala Berna este o locatie ideala pentru plimbari, cumparaturi si divertisment folcloric, in vreme ce Zurich este neintrecut in ceea ce priveste arta, creatia si viata de noapte, ce variaza de la concerte de opera si spectacole de teatru, pana la baruri de noapte stilate Romania Elvetia .

PLECARI spre Elvetia din–Buzau

Konstantz – Winterthur – ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna – Thun – Engelberg – Zug –

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Plecare catre orasele……Numai Joi

AarauLuzernZug
BadenLyssZurich
BaselOlten 
Bern Solothurn 
Biel/BienneSpiez 
 BulleSt. Gallen 
BurgdorfThun 
FribourgUster 
KonstanzVevey 
LausanneWil 
LiestalWinterthur

 

Rezervari