Campulung Moldovenesc Elvetia transport persoane

Transport persoane Campulung Moldovenesc Elvetia la adresa

0756833674   0762280240

Plecarile pt cursa Campulung Moldovenesc Elvetia sunt de la Gara 

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Campulung Moldovenesc Elvetia / Elvetia Campulung Moldovenesc ,calatoriti rapid  in zilele de,Marti, Joi si Vineri .

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Campulung Moldovenesc Elvetia sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

 

Transport persoane Campulung Moldovenesc Elvetia

 

PLECARI spre Elvetia din Campulung Moldovenesc

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 5% din pretul biletului.In pretul biletului sunt incluse 40kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la la cele mai mici preturi,Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei .Serviciile de transport persoane  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Curse autocar Campulung Moldovenesc Elvetia

presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea, AlexEuro Tour foloseste autocare   dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane din Romania spre Elvetia cu autocarul.

 

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Bilete autocar– Campulung Moldovenesc Elvetia

Elveția denumită complet Confederația Elvețiană , este o republică federală formată din 26 de cantoane autonome, cu capitala federală la Berna. Țara se situează în partea de vest a Europei Centrale, unde se învecinează cu Germania la nord, cu Franța la vest, cu Italia la sud, și cu Austria și Liechtenstein la est.

Elveția nu are ieșire la mare și este împărțită între Munții Alpi, Platoul Elvețian și Munții Jura, întinzându-se pe o suprafață de 41.285 km².

Orase

ST. Gallen – Basel – – Zurich – Biel – Berna

 

Rezervari