Comanesti Elvetia transport persoane la adresa

Transport persoane Comanesti Elvetia  la adresa

0756833674   0762280240

CATRE-– ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna

Plecarile pt cursa Comanesti Elvetia sunt de la Gara
AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Comanesti Elvetia ,calatoriti rapid si la adresa in zilele de  Marti,Joi si Vineri

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Comanesti Elvetia sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.   Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Curse autocar Comanesti Elvetia

 

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului sunt incluse 40 kg bagaj.   Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.

Bilet microbuz Comanesti Elvetia

In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.  Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.   Serviciile de transport persoane  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Transport persoane Romania Elvetia presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea AlexEuro Tour foloseste autocare  dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.

Bilet autocar Comanesti Elvetia

Elveția are  capitala federală la Berna/    Țara se situează în partea de vest a Europei Centrale,unde se învecinează cu Germania la nord, cuFranta la vest, cu Italia la sud, și cu Austria și Liechtenstein la est.Elveția este una dintre cele mai bogate țări din lume.

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240

SOSIRI SI PLECARI – Comanesti Elvetia

ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna

 

Rezervari