Cristesti Elvetia transport persoane

Transport persoane  Cristesti Elvetia si retur la adresa 

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si micobuzul Cristesti Elvetia / Elvetia Cristesti ,calatoriti rapid si la adresa in zilele de Marti, Joi si Sambata cu retur   Joi si Duminica.Autocarele si microbuzele pt transport persoane Cristesti Elvetia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje!

Cristesti Elvetia transport persoane

Cristesti Elvetia transport persoane

 

Reduceri si avantaje pentru transport persoane Cristesti Elvetia 

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Cristesti Elvetia si retur sunt incluse 40 kg bagaj.Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Elvetia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

 

Transport persoane Romania Elvetia

presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea compania AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.

Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane din Romania spre Elvetia cu autocarul. Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!Țara se situează în partea de vest a Europei Centrale

SOSIRI SI PLECARI – Cristesti Elvetia

Elveția , denumită complet Confederația Elvețiană , este o republică federală formată din 26 de cantoane autonome, cu capitala federală la Berna.

Konstantz – Winterthur – ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Bern – Freiburg – Lausanne – Thun – Engelberg – Zug – Luzern – Coira

 

 

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Elvetia / Elvetia Cristesti va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari

 

COMPANIE DE TRANSPORT PERSOANE ROMANIA ELVETIA

 Compania international de transport personae Alex Eurotour, in colaborare cu Aliseb Tours Romania, Romfour si Giltrans, efectueaza curse zilnice pe rute intre Romania si Elvetia, tur si retur, dar si catre alte 10 tari din Europa. Transportul este efectuat la adresa. In prețul biletului de călătorie, noi am introdus in mod gratuit si transportul unui bagaj de pana la 50 kg.

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0040332-566-255

0040756-833-674

0040762-280-240