Darabani Elvetia transport persoane la adresa

Transport persoane Darabani Elvetia

0756833674   0762280240

Plecarile pt cursa Darabani Elvetia sunt de la Statie – 8:00

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Darabani Elvetia  ,calatoriti rapid in zilele de  Marti,Joi si Sambata .  Autocarele si microbuzele pt transport persoane Darabani Elvetia sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoanesi sa putem  oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

 

Transport persoane Darabani Elvetia

Curse autocar Darabani Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului  sunt incluse 40 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi.
In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.  Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.

Plecari din Darabani catre Elvetia

presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea AlexEuro Tour foloseste autocare  dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.

Elveția, denumită complet Confederația Elvețiană , este o republică federală formată din 26 de cantoane autonome

     Bilet autocar Darabani Elvetia

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

Daca iti doresti sa pornesti la drum si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.. Pe langa faptul ca pretul biletelor este extrem de accesibil, pe intreaga durata a calatoriei veti beneficia de tot ceea ce veti avea nevoie pentru a va putea bucura de un drum linistit si lipsit de inconveniente.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

SOSIRI SI PLECARI – Darabani Elvetia

 ST. Gallen – Basel  – Zurich – Biel – Berna

 

Rezervari