Dej Elvetia transport persoane la adresa

Transport persoane  Dej Elvetia

0756833674   0762280240

Plecarile pt cursa Dej Elvetia sunt de la Gara.AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Dej Elvetia  ,calatoriti rapid  in zilele de Marti, Joi si Vineri 

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Dej Elvetia sunt dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Transport persoane Dej Elvetia

Curse autocar Dej Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului sunt incluse 40 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.

Curse microbuz Dej Elvetia

De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

PLECARI spre Elvetia din– Dej

ST. Gallen – Basel – Aarau –Zurich– Biel – Berna

Plecari din Dej spre Elvetia

presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea  AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.Elveția este o republică federală formată din 26 cantoane autonome , cu capitala federală la Berna.

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

 Plecare catre orasele……Numai Joi

AarauLuzernZug
BadenLyssZurich
BaselOlten 
Bern Solothurn 
Biel/BienneSpiez 
 BulleSt. Gallen 
BurgdorfThun 
FribourgUster 
KonstanzVevey 
LausanneWil 
LiestalWinterthur

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Transport persoane Romania Belgia Transport persoane Romania Anglia Transport persoane Romania Germania Romania Elvetia transport persoane

Rezervari