Informatii/rezervari la:

+40 762 280 240
+40 756 833 674
Sună si Rezervă

Deva Elvetia transport persoane la adresa

Transport persoane Deva Elvetia

Plecarile pt cursa Deva Elvetia sunt de la Gara

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Deva Elvetia  ,calatoriti rapid si la adresa in zilele de ,Marti, Joi si Vineri Autocarele si microbuzele pt transport persoane Deva Elvetia sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje

 

Transport persoane Deva Elvetia

Curse autocar Deva Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Deva Elvetia  sunt incluse 40 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Deva Elvetia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Curse microbuz Deva Elvetia

In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.   Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

.Transport persoane Deva Elvetia

presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea  AlexEuro Tour foloseste autocare de  dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane din Romania spre Elvetia cu autocarul.

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

PLECARI spre Elvetia din–Deva

ST. Gallen – Basel – – Zurich – Biel – Bern

 

Rezervari