Dorohoi Elvetia transport persoane la adresa

Transport  persoane Dorohoi Elvetia

0756833674   0762280240

Plecarile pt cursa Dorohoi Elvetia sunt de la Sens giratoriu centru – 9:00

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Dorohoi Elvetia ,calatoriti rapid si la adresa in zilele de ,Marti, Joi si Vineri .  Autocarele si microbuzele pt transport persoane Dorohoi Elvetia sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Transport  persoane Dorohoi ElvetiaCurse autocar Dorohoi Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 5o% din pretul biletului. In pretul biletului pt transport persoane Elvetia sunt incluse 40 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.

Program plecari Romania Elvetia:

– plecari din Romania: Marti, Joi si Vineri

Reduceri la  copii intre 1-10 ani

– Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita  de  40  kg.

– Calatorul trebuie sa  se prezinte  la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare

De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Dorohoi Elvetia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.
In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.  Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.

Plecari din Dorohoi spre Elvetia

Elveția este o republică federală formată din 26 cantoane autonome , cu capitala federală la Berna.St. Moritz si trasee pentru drumetii, vara . Vechea capitala Berna este o locatie ideala pentru plimbari, cumparaturi si divertisment folcloric, in vreme ce Zurich este neintrecut in ceea ce priveste arta, creatia si viata de noapte, ce variaza de la concerte de opera si spectacole de teatru, pana la baruri de noapte stilate Romania Elvetia .

PLECARI spre Elvetia din–– Dorohoi

ST. Gallen – Basel – Zurich – Biel – Berna

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

Rezervari