Fagaras Elvetia transport persoane la adresa

Transport persoane  Fagaras Elvetia la adresa

0756833674   0762280240

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Fagaras Elvetia  ,calatoriti rapid  in zilele de, Marti,Joi si  Vineri catre-ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna

FăgărașKaufland08:00

 

Transport persoane  Fagaras Elvetia

Curse autocar Fagaras Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 5o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Elvetia  sunt incluse 40 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Fagaras Elvetia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Curse microbuz Fagaras Elvetia

Pentru ca serviciile noastre de transport persoane Fagaras Elvetia  sa fie unele profesionale, pasagerul va trebui sa respecte anumiti pasi pentru a-si asigura in acelasi timp o calatorie placuta, fara incidente.In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

Plecari din Fagarasi spre Elvetia

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Fagaras Zurich cu plecare in fiecare marti,joi,vineri

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

4.Zurich cel mai mare oraș și inima comercială a Elveției

Plecari din Fagaras spre Elvetia

presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea  AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.

Elveția este o republică federală formată din 26 cantoane autonome , cu capitala federală la Berna.

PLECARI spre Elvetia din–Fagaras

ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240

 

Rezervari