Filiasi Elvetia transport persoane la adresa

Transport persoane Filiasi Elvetia la adresa

Plecarile pt cursa Filiasi Elvetia sunt de la Peco Petrom

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Filiasi Elvetia  ,calatoriti rapid si la adresa in zilele de ,Marti, Joi si Vineri Autocarele si microbuzele pt transport persoane Filiasi Elvetia sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

Transport persoane Filiasi Elvetia

Curse autocar Filiasi Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Filiasi Elvetia  sunt incluse 40 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Filiasi Elvetia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Curse microbuz Filiasi Elvetia

In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.   Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

.Transport persoane Filiasi Elvetia

presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea  AlexEuro Tour foloseste autocare de  dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane din Romania spre Elvetia cu autocarul..Zurich cel mai mare oraș și inima comercială a Elveției

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

PLECARI spre Elvetia din–Filiasi

ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich– Biel – Bern

 

Rezervari

 

COMPANIE DE TRANSPORT PERSOANE ROMANIA ELVETIA

 Compania international de transport personae Alex Eurotour, in colaborare cu Aliseb Tours Romania, Romfour si Giltrans, efectueaza curse zilnice pe rute intre Romania si Elvetia, tur si retur, dar si catre alte 10 tari din Europa. Transportul este efectuat la adresa. In prețul biletului de călătorie, noi am introdus in mod gratuit si transportul unui bagaj de pana la 50 kg.

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0040332-566-255

0040756-833-674

0040762-280-240