Focsani Elvetia transport persoane la adresa

Transport persoane Focsani Elvetia la adresa

0756833674   0762280240

Plecarile pt cursa Focsani Elvetia sunt de la Gara

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Focsani Elvetia ,calatoriti rapid in zilele de Marti, Joi si Vineri 

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Focsani Elvetia sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Transport persoane Focsani Elvetia

Curse autocar Focsani Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului sunt incluse 40 kg bagaj. Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.

Bilet microbuz Focsani Elvetia

De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Plecari din Falticeni spre Elvetia

presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea, AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane din Romania spre Elvetia cu autocarul.

PLECARI spre Elvetia din– Focsani

ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna

Plecari  spre Elvetia din Focsani

presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Transport persoane Romania Belgia Transport persoane Romania Anglia Transport persoane Romania Norvegia Romania Elvetia transport persoane

Rezervari