Gheorgheni Elvetia transport persoane la adresa

Transport persoane Gheorgheni Elvetia la adresa

0756833674   0762280240

Plecarile pt cursa Gheorgheni Elvetia sunt de la Peco Moll
AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Gheorgheni Elvetia  ,calatoriti rapid si la adresa in zilele de ,Marti, Joi si Vineri Autocarele si microbuzele pt transport persoane Gheorgheni Elvetia sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje

 

Transport persoane Gheorgheni Elvetia

Curse autocar Gheorgheni Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Gheorgheni Elvetia  sunt incluse 40 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Gheorgheni Elvetia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Curse microbuz Gheorgheni Elvetia

In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.   Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

.Transport persoane Gheorgheni Elvetia

presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea  AlexEuro Tour foloseste autocare de  dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane din Romania spre Elvetia cu autocarul.Elvetia   este o republică federală  si o destinatie turistica stilata, ce va ofera statiuni de schi moderne, precum Zermatt, Verbier, St. Moritz si trasee pentru drumetii, vara .

Program plecari Gheorgheni Elvetia:

– plecari din Romania: Marti, Joi si Vineri

Reduceri la grupuri mai mari de patru persoane si copii intre 1-10 ani

– Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita  de  40  kg.

– Calatorul trebuie sa  se prezinte  la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

PLECARI spre Elvetia din–Gheorgheni

ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich– Biel – Bern

 

Rezervari