Gilau Elvetia transport persoane la adresa

Transport persoane  Gilau Elvetia  la adresa

0756833674   0762280240

Plecarile pt cursa Gilau Elvetia sunt de la Statie

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Gilau Elvetia ,calatoriti rapid si la adresa in zilele de,Marti, Joi si Vineri.  CATRE- .ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna   Autocarele si microbuzele pt transport persoane Gilau Elvetia sunt de , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Transport persoane  Gilau Elvetia

.Curse autocar Gilau Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 5o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Elvetia sunt incluse 40 kg bagaj.     Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Elvetia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Curse microbuz Gilau Elvetia

presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea  AlexEuro Tour foloseste autocare de  dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane din Romania spre Elvetia cu autocarul.

Bilet microbuz Gilau Elvetia

In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.   Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.  Serviciile de transport persoane Gilau Elvetia se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Elveția  denumită complet Confederația Elvețiană (în latină Confoederatio Helvetica, de unde și abrevierea CH), este o republică federală formată din 26 de cantoane autonome

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240

SOSIRI SI PLECARI – Gilau Elvetia la adresa

ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

Rezervari