Gura Humorului Elvetia transport persoane la adresa

Transport persoane Gura Humorului Elvetia

0756833674   0762280240

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Gura Humorului  Elvetia  ,calatoriti rapid  in zilele de Marti,Joi si Vineri CATRE ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Bern 

Gura Humoruluihotel Best Western08:30

Curse autocar Gura Humorului Elvetia

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  Elvetia sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Transport persoane Gura Humorului Elvetia

Curse microbuz Gura Humorului  Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport , copii intre 2 si 10 ani au reducere de 5o% din pretul biletului.In pretul biletului  sunt incluse 40 kg bagaj.Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.

De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Gura Humorului Elvetia la cele mai mici preturi,Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.

Serviciile de transport persoane  Elvetia se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Curse autocar Gura Humorului  Elvetia

Elveția este o republică federală formată din 26 cantoane autonome , cu capitala federală la Berna. .Vechea capitala Berna este o locatie ideala pentru plimbari, cumparaturi si divertisment folcloric, in vreme ce Zurich este neintrecut in ceea ce priveste arta,creatia si viata de noapte, ce variaza de la concerte de opera si spectacole de teatru, pana la baruri de noapte stilate Romania Elvetia .

Transport persoane Gura Humorului Elvetia

presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea AlexEuro Tour foloseste autocare  dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane din Romania spre Elvetia cu autocarul.

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

PLECARI spre Elvetia din Gura Humorului

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari