Harlau Elvetia transport persoane la adresa

Transport persoane Harlau Elvetia

0756833674   0762280240

Plecarile pt cursa Harlau Elvetia sunt

CATRE ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna

Hârlău agențiescoate pasagerii la Târgu Frumos cu mașina personală05:30

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Harlau Elvetia  ,calatoriti rapid in zilele de,Marti, Joi si Vineri .Autocarele si microbuzele pt transport persoane Harlau Elvetia sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Transport persoane Harlau Elvetia

Curse autocar Harlau Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 5o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane sunt incluse 40 kg bagaj. Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.

Program plecari Romania Elvetia:

– plecari din Romania: Marti, Joi si Vineri

Reduceri copii intre 1-10 ani

– Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita  de  40  kg.

– Calatorul trebuie sa  se prezinte  la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare

Curse microbuz Harlau Elvetia

De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi.In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la telefon, veti primi toate documentele necesare calatoriei. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.Serviciile de transport persoane se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Plecari din Harlau spre Elvetia

presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea , AlexEuro Tour foloseste autocare  dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.Elveția denumită complet Confederația Elvețiană , este o republica federala, cu capitala federală la Berna. Țara se situează în partea de vest a Europei Centrale, unde se învecinează cu Germania la nord, cu Franta la vest, cu Italia la sud, și cu Austria și Liechtenstein la est.

PLECARI spre Elvetia din Harlau

ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari