Harlau Elvetia transport persoane la adresa

Transport  persoane Harlau Elvetia  la adresa

Plecari din  Harlau spreElvetia

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Harlau Elvetia  ,calatoriti rapid si la adresa in zilele de marti,joi,vineri   Autocarele si microbuzele pt transport persoane Elvetia sunt dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Harlau Elvetia transport persoane

 

Curse autocar Harlau Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Elvetia  sunt incluse 40 kg bagaj. Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.

Curse microbuz Harlau Elvetia

De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Harlau Elvetia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete. In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.  Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Transport persoane Harlau Elvetia

Transport persoane Romania Elvetia presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.

Elveția  denumită complet Confederația Elvețiană (în latină Confoederatio Helvetica, de unde și abrevierea CH), este o republică federală formată din 26 de cantoane autonome

.

Program plecari Harlau Elvetia:

– plecari din Romania: Marti, Joi si Vineri

Reduceri la grupuri mai mari de patru persoane si copii intre 1-10 ani

– Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita  de  40  kg.

– Calatorul trebuie sa  se prezinte  la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

 Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

 

SOSIRI SI PLECARI – Harlau Elvetia

Capitala Elveţia este orașul Berna

ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

Rezervari