Huedin Elvetia transport persoane la adresa

Transport persoane  Huedin Elvetia la adresa

0756833674   0762280240

Cursele spre Elvetia se efectueaza in zilele de marti,joi,vineri. catre-

ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Huedin Elvetia  ,calatoriti rapid si la adresa in zilele de marti,joi,vineri.  Autocarele si microbuzele pt transport persoane Elvetia sunt  dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Transport persoane  Huedin ElvetiaCurse autocar Huedin Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 5o% din pretul biletului.  In pretul biletului pt transport persoane Huedin Elvetia  sunt incluse 40 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.  De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Elvetia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Program plecari Huedin Elvetia:

– plecari din Romania: Marti, Joi si Vineri

Reduceri la  copii intre 1-10 ani

– Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita  de  40  kg.

– Calatorul trebuie sa  se prezinte  la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

Curse microbuz Huedin Elvetia

Pentru ca serviciile noastre de transport persoane Huedin Elvetia  sa fie unele profesionale, pasagerul va trebui sa respecte anumiti pasi pentru a-si asigura in acelasi timp o calatorie placuta, fara incidente.In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.  Aveti obligatia, in caliItate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.

Plecari din Huedin spre Elvetia

presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea  AlexEuro Tour foloseste autocare  dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.Elvetia   este o republică federală  si o destinatie turistica stilata, ce va ofera statiuni de schi moderne, precum Zermatt, Verbier, St. Moritz si trasee pentru drumetii, vara .

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240

PLECARI spre Elvetia din––Huedin

 

Rezervari