Husi Elvetia transport persoane

Transport persoane  Husi Elvetia si Elvetia Husi

Transport persoane Husi Elvetia

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Husi Elvetia / Elvetia Husi ,calatoriti rapid  in zilele de Marti,Joi si Vineri cu retur   Duminica..

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

.

Preturi promotionale!!!

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.  In pretul biletului pt transport persoane Husi Elvetia si retur sunt incluse 40 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa pentru Elvetia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

 

Transport persoane Romania Elvetia

presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.Pentru ca serviciile noastre de transport persoane Elvetia  sa fie unele profesionale, pasagerul va trebui sa respecte anumiti pasi pentru a-si asigura in acelasi timp o calatorie placuta, fara incidente.In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.  Serviciile de transport persoane Husi Elvetia se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente competente.

 

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

 

SOSIRI SI PLECARI – Husi Elvetia

Konstantz – Winterthur – ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna Thun – Engelberg – Zug – Luzern – Coira

Elvetia  este o republică federală, este o destinatie turistica stilata, ce va ofera statiuni de schi moderne, precum Zermatt, Verbier, St. Moritz si trasee pentru drumetii, vara .