Mangalia Elvetia transport persoane la adresa

Transport persoane Mangalia Elvetia la adresa

0756833674   0762280240

 AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Mangalia Elvetia  ,calatoriti rapid a in zilele de,Marti, Joi si Vineri Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt  dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane Mangalia Elvetia si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Transport persoane Mangalia Elvetia

 

Plecari din Mangalia spre Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt   sunt incluse 40 kg bagaj.Puteti solicita informatii  despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie  la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Curse autocar Mangalia Elvetia

Elveția , denumită complet Confederația Elvețiană , este o republică federală formată din 26 de cantoane autonome. Vechea capitala Berna este o locatie ideala pentru plimbari, cumparaturi si divertisment folcloric, in vreme ce Zurich este neintrecut in ceea ce priveste arta, creatia si viata de noapte, ce variaza de la concerte de opera si spectacole de teatru, pana la baruri de noapte stilate Romania Elvetia .

. Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

Bilet microbuz Mangalia Elvetia : In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg care este depozitat in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

Transport persoane Mangalia Elvetia

Siguranta transportului este primul aspect pe care tu calatorule trebuie sa-l iei in calcul.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul  ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

PLECARI spre Elvetia din Mangalia

ST. Gallen – Basel – Aarau –Zurich – Biel –Bern Thun

 

Rezervari