Negreni Elvetia transport persoane autocar

Transport persoane Negreni Elvetia si Elvetia Negreni la adresa

Plecarile pt cursa Negreni Elvetia sunt de la Centru – 22:00

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Negreni Elvetia / Elvetia Negreni ,calatoriti rapid si la adresa in zilele de Luni, Marti,Joi si Sambata cu retur   Joi si Duminica. Autocarele si microbuzele pt transport persoane Elvetia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Transport persoane Negreni Elvetia
Transport persoane Negreni Elvetia

 Reduceri si avantaje pentru transport persoane

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Negreni Elvetia si retur sunt incluse 50 kg bagaj. Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Negreni Elvetia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Elvetia se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Transport persoane Romania Elvetia   presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea  AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane din Romania spre Elvetia cu autocarul.

Elvetia este o destinatie turistica stilata, ce va ofera statiuni de schi moderne, precum Zermatt, Verbier, St. Moritz si trasee pentru drumetii, vara .

 

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

SOSIRI SI PLECARI – Negreni Elvetia

Konstantz – Winterthur – ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna – Fribourg – Lausanne – Thun – Engelberg – Zug – Luzern – Coira

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

Rezervari