Negresti Elvetia transport persoane la adresa

Transport persoane Negresti Elvetia la adresa

0756833674   0762280240

Plecarile pt cursa Negresti Elvetia sunt de la Centru

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Negresti Elvetia ,calatoriti rapid si la adresa in zilele de  Marti,Joi si Vineri catre ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich– Biel – Berna

Curse autocar Negresti Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 5o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Elvetia  sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie  la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Transport persoane Negresti Elvetia

Curse microbuz Negresti Elvetia

Pentru ca serviciile noastre de transport persoane Negresti Elvetia  sa fie unele profesionale, pasagerul va trebui sa respecte anumiti pasi pentru a-si asigura in acelasi timp o calatorie placuta, fara incidente.

Bilet microbuz Negresti Elvetia

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Negresti Elvetia se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.  Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane pentru Elvetia se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Plecari din Negresti spre Elvetia

presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea  AlexEuro Tour foloseste autocare  dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.

Elveția este o republică federală formată din 26 cantoane autonome , cu capitala federală la Berna..

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240

PLECARI spre Elvetia din Negresti

ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich– Biel – Berna

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!Transport persoane si retur prin AlexEuro Tour cu autocare moderne si la cele mai bune preturi .

Rezervari