Podu Iloaiei Elvetia transport persoane la adresa

Transport persoane Podu Iloaiei Elvetia

0756833674   0762280240

Plecarile pt cursa Podu Iloaiei Elvetia sunt de la Posta – 10:00.

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Podu Iloaiei Elvetia calatoriti rapid si la adresa in zilele de marti, Joi si Vineri .Autocarele si microbuzele pt transport persoane Podu Iloaiei Elvetia sunt, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.  Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane Podu Iloaiei Elvetia si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Transport persoane Podu Iloaiei Elvetia 

 

 

Curse autocar Podu Iloaiei Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului. In pretul biletului pt transport persoane sunt incluse 40 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Romania Elvetia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Curse microbuz Podu Iloaiei Elvetia

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

Elvetia este o republică federală  este o destinatie turistica stilata, ce va ofera statiuni de schi moderne, precum Zermatt, Verbier, St. Moritz si trasee pentru drumetii, vara ..Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Transport persoane Romania Elvetia presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea  AlexEuro Tour foloseste autocare  dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.

Plecari din Podu Iloaiei spre Zurich Elvetia

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Podu Iloaiei Zurich cu plecare in fiecare marti,joi,vineri

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

4.Zurich cel mai mare oraș și inima comercială a Elveției

. PLECARI spre Elvetia din Podu Iloaiei

 ST. Gallen – Basel – – Zurich – Biel – Bern

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

 

 

Rezervari