Ramnicu Valcea Elvetia transport persoane

Transport persoane Ramnicu Valcea Elvetia 

0756833674   0762280240

ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna

Plecarile spre Elvetia se efectueaza in zilele de Marti,Joi si Vineri de la Gara. AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Ramnicu Valcea Elvetia ,calatoriti rapid si la adresaAutocarele si microbuzele pt transport persoane Ramnicu Valcea Elvetia sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje. Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane Ramnicu Valcea Elvetia si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelorTransport persoane Ramnicu Valcea Elvetia

Curse autocar Ramnicu Valcea Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului la autocar.In pretul biletului pt Elvetia  sunt incluse 40 kg bagaj. Puteti solicita informatii despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Curse microbuz Ramnicu Valcea Elvetia

presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea AlexEuro Tour foloseste autocare  dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei

Program plecari Ramnicu Valcea Elvetia:

– plecari din Romania: Marti, Joi si Vineri

Reduceri la grupuri mai mari de patru persoane si copii intre 1-10 ani

– Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita  de  40  kg.

– Calatorul trebuie sa  se prezinte  la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

Plecari din Ramnicu Valcea spre Elvetia

Elvetia este o republică federală, si o destinatie turistica stilata, ce va ofera statiuni de schi moderne, precum Zermatt, Verbier, St. Moritz si trasee pentru drumetii, vara .

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Ramnicu Valcea Elvetia va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240

si pe www.alexeurotour.ro

PLECARI spre Elvetia din– Ramnicu Valcea

– ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna

.

Rezervari